Artikel di Email Anda

Baca Artikel Terkini Di Email Anda :


Powered by FeedBlitz

Video Dr Ismail Tambi

Loading...

InfoLelaki

INFOLELAKI Menyediakan Penyelesaian Untuk Permasalahan Yang Sering Menghantui Kaum Lelaki. Antaranya Ejakulasi Awal, Mati Pucuk, Zakar Pendek, Zakar Kecil, Zakar Bengkok, Zakar Lemah, Masalah Prostat, Seksual Yang Lemah. Info Lelaki Amat Membantu.

Top 5 Links

Kategori

Jom Jana Duit (PERCUMA)

Text Link Ads

EGcash.com

ClickThru.com Network!AuctionAds: Increase the bid on your site's income!

NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!Try AuctionAdsFree online advertising

Google PageRank 
Checker - Page Rank Calculator

Add to Technorati Favorites

Malaysian Topsites - Autorank for Malaysian Websites

Malaysia Topsites

Malaysian TopSite 2007

Best Malaysian SitesMy Blog Juice

Disclaimer

Blog InfoLelaki ini bertujuan untuk memberi bimbingan dan pengetahuan kepada semua lelaki mengenai masalah yang sering membelenggu kaum lelaki. Kebanyakkan artikel-artikel ini dipetik dari akhbar, majalah dan internet. Sumber petikan diletakkan dibawah pada setiap artikel. Diharapkan semua artikel-artikel ini dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.

Selasa, 15 Julai 2008

Isteri Lambat Klimaks

SOALAN:
Saya baru berkahwin semula selepas lama menduda. Menggunakan pengalaman sedia ada, saya menjalin hubungan intim bersama isteri baru.

Bagaimanapun, isteri saya lambat klimaks. Soalan saya, adakah produk atau ubat untuk mempercepatkan klimaks wanita?

Lan,
Kuala LumpurJAWAPAN:
Seperti lelaki, wanita mempunyai anggota kelamin yang sensitif kepada sentuhan dan boleh membangkitkan syahwatnya.

Wanita juga dianugerah Tuhan beberapa tempat bahagian tubuh badannya yang boleh mengghairahkan jika tempat itu dirangsang seperti payu dara, puting, ketiak, leher, lidah dan mulut.

Dalam keadaan terangsang, anggota sulit wanita mengembang, corong faraj melega dan lelehan keluar dari faraj, yang menandakan anggotanya bersedia menjalin hubungan intim.

Sudah tentu dalam keadaan bersedia itu serta belaian yang suami beri kepadanya, tahap rangsangan akan mendadak dan mencapai tahap kemuncak, maka akan berlaku klimaks.

Klimaks untuk wanita sangat cepat dan boleh berlaku berkali kali. Jika wanita itu takut, risau dan tidak dapat belaian yang diinginkan, tentu dia tidak mencapai kemuncak kerana tiada rangsangan atau rangsangan tidak sampai kemuncak kerana gangguan.

Yang mustahak ialah anda menambah belaian dan sentuhan intim supaya dia rasa ghairah dan memudahkannya mencapai kemuncak apabila anda melakukan seks penetratif.

Wanita mudah mencapai klimaks dengan geselan klitoris dan posisi seperti wanita di atas dapat memudahkannya mencapai klimaks.


Dipetik dari:
http://www.hmetro.com.my

Tiada ulasan:

 
template by free-web-template.blogspot.com