Artikel di Email Anda

Baca Artikel Terkini Di Email Anda :


Powered by FeedBlitz

Video Dr Ismail Tambi

Loading...

InfoLelaki

INFOLELAKI Menyediakan Penyelesaian Untuk Permasalahan Yang Sering Menghantui Kaum Lelaki. Antaranya Ejakulasi Awal, Mati Pucuk, Zakar Pendek, Zakar Kecil, Zakar Bengkok, Zakar Lemah, Masalah Prostat, Seksual Yang Lemah. Info Lelaki Amat Membantu.

Top 5 Links

Kategori

Jom Jana Duit (PERCUMA)

Text Link Ads

EGcash.com

ClickThru.com Network!AuctionAds: Increase the bid on your site's income!

NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!Try AuctionAdsFree online advertising

Google PageRank 
Checker - Page Rank Calculator

Add to Technorati Favorites

Malaysian Topsites - Autorank for Malaysian Websites

Malaysia Topsites

Malaysian TopSite 2007

Best Malaysian SitesMy Blog Juice

Disclaimer

Blog InfoLelaki ini bertujuan untuk memberi bimbingan dan pengetahuan kepada semua lelaki mengenai masalah yang sering membelenggu kaum lelaki. Kebanyakkan artikel-artikel ini dipetik dari akhbar, majalah dan internet. Sumber petikan diletakkan dibawah pada setiap artikel. Diharapkan semua artikel-artikel ini dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.

Ahad, 18 Mei 2008

Max-Xtender Alat Membesarkan Zakar

Set Alat Membesarkan Zakar Lelaki Yang Pertama Di Dunia..Kini Di MALAYSIA!!!

Alat Membesarkan Zakar Yang terbukti Keberkesananya ! - " MAX-XTENDER "
Dapatkan Zakar Yang Besar Dengan MAX-XTENDER !


Max-Xtender sangat mudah digunakan, tidak menyakitkan dan boleh digunakan bila-bila masa sahaja sama ada di waktu siang ataupun malam mengikut keinginan dan kemahuan anda. Dengan menggunakan Max-Xtender, panjang dan lebar zakar anda akan dapat ditambah. Komponen di dalam alat Max-Xtender ini menggunakan konsep pergerakan secara gosokan atau geselan yang berfungsi untuk membantu dan menambah keupayaan semulajadi dalam badan untuk tumbesaran dan perkembangan tubuh badan di bawah pengaruh pergerakan fizikal.

Dengan menggunakan teknik ini, zakar anda akan melalui proses pengembangan yang sekata di mana sel-sel di bahagian ini akan mula membahagi dan menggandakan jumlahnya seterusnya meningkatkan jumlah jisim tisu di bahagian Zakar.

FAKTA MENGENAI PEMBESARAN ZAKAR

Jika sebelum ini anda pernah menggunakan pelbagai jenis pil untuk membesarkan zakar anda, sudah tentu sekarang ini anda tahu bahawa tiada satu pun dari kaedah ini yang benar-benar berkesan. Mereka hanya mengatakan bahawa ia mampu menambahkan saiz zakar anda tetapi tidak ada hasil atau bukti yang pernah di lihat atau dikemukakan.

MAX-XTENDER IALAH ALAT YANG TELAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA UNTUK MEMBESARKAN ALAT SULIT ANDA!


Banyak Pil-pil untuk membesarkan zakar yang kononnya mampu untuk menambahkan panjang zakar anda sehingga 4 inci dalam masa sebulan sahaja. Jika anda pernah menggunakan pil-pil tersebut sebagai alternatif untuk membesarkan zakar anda, anda akan tahu bahawa pil-pil tersebut hanya mampu meningkatkan sedikit sahaja nafsu seksual anda tetapi tidak akan membesarkan zakar anda.

Program senaman untuk membesarkan zakar....banyak terdapat di pasaran sehinggakan ribuan produkt yang seumpamanya yang dijual di laman-laman web. Mereka ini juga mengaku bahawa alat mereka dapat menambahkan panjang zakar anda kepada beberapa inci. Program senaman manakah yang benar-benar berkesan? Adakah terdapat kebenaran mengenainya?

Salah satu pilihan lain ialah dengan melakukan pembedahan untuk membesarkan zakar. Doktor akan memotong ligamen yang memegang zakar pada tulang pelvis dan memasukkan bahan asing ke dalam kavitis pada Zakar. Pembedahan untuk membesarkan zakar amatlah menyakitkan dan selalunya akan membawa kepada risiko jangkitan dan kerosakan pada Zakar. Dan kos pembedahan ini adalah amat mahal.

MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT; SECARA SEMULAJADI DAN BERKEKALAN!

Membesarkan Zakar melalui proses penegangan adalah selamat dan efektif. Ianya telah dipraktikkan di dalam budaya masyarakat di Afrika dan Asia sejak berkurun yang lalu. Proses ini digunakan untuk membesarkan atau memanjangkan sesuatu bahagian organ tubuh badan manusia (lihat gambar). Ianya merupakan satu-satunya cara semulajadi yang berkesan untuk membesarkan Zakar secara berkekalan.

Alat membesarkan zakar Max-Xtender ini akan membolehkan Zakar anda untuk membesar sehingga ke potensi yang maximum. Ianya boleh digunakan 24 jam sehari mengikut kemahuan anda, dan tahap ketegangannya boleh diselaraskan untuk memenuhi tahap kesesuaian dan keselesaan anda!

GUNAKANLAH ALAT YANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA UNTUK MEMBESARKAN ALAT SULIT ANDA!

Max-Xtender akan menambahkan beberapa inci kepada panjang Zakar anda mengikut kepanjangan yang telah anda idam-idamkan selama ini tanpa sebarang had. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian Zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya seterusnya akan menghasilkan dan memberikan kesan yang Berkekalan!

Hanya selepas beberapa sessi penggunaanya,anda akan merasa bangga dengan saiz zakar anda yang lebih besar dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi merasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan pasangan anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini. Gunakanlah Max-Xtender untuk mendapatkan Zakar yang lebih panjang dan besar yang anda inginkan selama ini dan tambahkan keyakinan dalam diri anda!

Jika anda benar-benar inginkan Zakar yang besar, alat ini adalah khas untuk anda! Tempahlah Max-Xtender hari ini! Anda hanya perlu mengikuti arahan yang telah diberikan untuk menggunakan produk ini dan dengan hanya beberapa sessi senaman, zakar anda akan menjadi lebih panjang, besar dan keras! Lebih kerap anda menggunakan alat ini,maka lebih cepatlah kesannya akan dapat anda lihat!


Tempahlah Max-Xtender hari ini dan lihat kesan pada Zakar anda yang akan memanjang dan membesar sehingga mencapai tahap maksimum!

Anda tidak akan kehilangan apa-apa sekiranya anda mencubanya, malah anda akan dapta memanjangkan zakar anda sehingga beberapa inci !

TEMPAHLLAH SEKARANG JUGA DENGAN HANYA RM299.00, DAN DAPATKAN SAIZ IDAMAN ANDA SEBEGINI. TEMPAH SEKARANG.Harga pengenalan di atas hanyalah terhad kepada jangka masa tertentu sahaja. Selepas itu harganya akan dinaikkan kepada RM399.00

Harga.
Harga termasuk kos kiriman (POSLAJU).

RM299.00 (Malaysia)
B$160.00 (Brunei)
S$160.00 (Singapura)

Pembayaran.
Semua pembayaran boleh dibuat melalui Western Union, bank-in, bank transfer, ATM transfer ataupun secara bank online (Maybank2u atau CimbClicks).

Nama : Mohd Salman bin Salleh
Bank : CIMB Bank
No Akaun : 1601-0008945-52-7

Nama : Mohd Salman bin Salleh
Bank : Maybank
No Akaun : 1-62106-97476-0

Maklumat berikut diperlukan untuk membuat pembayaran kepada kami melalui Western Union:
(Sila SMS atau email no kawalan 'control number' kepada kami.)
Nama : Mohd Salman bin Salleh

(email : mohdsalman@yahoo.com)

Sila sahkan pembayaran dan smskan alamat penghantar ke 012 - 3696954 selepas membuat pembayaran anda.

Terima kasih kami ucapkan kerana berminat dengan produk kami.

2 ulasan:

mohdyusuf berkata...

sy maru beli max bila

mohdyusuf berkata...

pos masak sebrlaog bila

 
template by free-web-template.blogspot.com