Artikel di Email Anda

Baca Artikel Terkini Di Email Anda :


Powered by FeedBlitz

Video Dr Ismail Tambi

Loading...

InfoLelaki

INFOLELAKI Menyediakan Penyelesaian Untuk Permasalahan Yang Sering Menghantui Kaum Lelaki. Antaranya Ejakulasi Awal, Mati Pucuk, Zakar Pendek, Zakar Kecil, Zakar Bengkok, Zakar Lemah, Masalah Prostat, Seksual Yang Lemah. Info Lelaki Amat Membantu.

Top 5 Links

Kategori

Jom Jana Duit (PERCUMA)

Text Link Ads

EGcash.com

ClickThru.com Network!AuctionAds: Increase the bid on your site's income!

NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!Try AuctionAdsFree online advertising

Google PageRank 
Checker - Page Rank Calculator

Add to Technorati Favorites

Malaysian Topsites - Autorank for Malaysian Websites

Malaysia Topsites

Malaysian TopSite 2007

Best Malaysian SitesMy Blog Juice

Disclaimer

Blog InfoLelaki ini bertujuan untuk memberi bimbingan dan pengetahuan kepada semua lelaki mengenai masalah yang sering membelenggu kaum lelaki. Kebanyakkan artikel-artikel ini dipetik dari akhbar, majalah dan internet. Sumber petikan diletakkan dibawah pada setiap artikel. Diharapkan semua artikel-artikel ini dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.

Khamis, 31 Januari 2008

Alat Sulit Terbenam Jika Lelaki Gemuk

SOALAN:
Kemaluan saya sering terasa kebas dan kadangkala seolah-olah tenggelam kebelakangan ini. Saya juga berasakan kemaluan saya mengecil dan memendek.

Saya berusia 37 tahun dan tidak mengalami masalah dalam melakukan hubungan seks dengan isteri saya.

Zaidi,
Perlis


JAWAPAN:
Saiz dan bentuk zakar berubah mengikut bentuk badan lelaki itu. Lelaki yang gemuk tentu mendapati zakarnya seolah-olah terbenam dalam lemak tundun dan hanya kelihatan jika ereksi.

Ini tidak bermakna zakar itu kecil. Ketika bersama isteri, zakar yang terbenam itu masih mampu membesar hingga ke tahap saiz sebenarnya kerana kekerasan otot zakar mengekalkan saiz zakar.

Dalam keadaan terbenam dan tertekan oleh perut yang buncit itu, tentu zakar berasa kebas akibat tekanan perut kepada urat saraf dan jalanan darah. Apabila tekanan itu reda setelah lelaki itu menguruskan badannya, perasaan kebas itu akan reda.

Jika otot zakar tidak mantap, ereksi kelihatan mengecil dan saiz zakar tidak sampai ke tahap saiz sebenarnya. Ini biasa berlaku kepada lelaki yang membesarkan zakarnya melalui suntikan minyak cendana ke dalam isi zakar.

Saya syorkan anda menjalani pemeriksaan doktor jika anda rasa perubahan kepada anggota sulit anda. Jangan menjalani rawatan daripada orang tidak bertauliah. Kaedah paling selamat untuk membesarkan anggota sulit ialah dengan alat Andropenis.

Dipetik dari:
http://www.hmetro.com.my/

1 ulasan:

AZIZAN & HAFIZAH berkata...

salam ziarah....

Dapatkan panduan bina otot badan/besarkan badan/kuruskan badan disini.....

 
template by free-web-template.blogspot.com