Artikel di Email Anda

Baca Artikel Terkini Di Email Anda :


Powered by FeedBlitz

Video Dr Ismail Tambi

Loading...

InfoLelaki

INFOLELAKI Menyediakan Penyelesaian Untuk Permasalahan Yang Sering Menghantui Kaum Lelaki. Antaranya Ejakulasi Awal, Mati Pucuk, Zakar Pendek, Zakar Kecil, Zakar Bengkok, Zakar Lemah, Masalah Prostat, Seksual Yang Lemah. Info Lelaki Amat Membantu.

Top 5 Links

Kategori

Jom Jana Duit (PERCUMA)

Text Link Ads

EGcash.com

ClickThru.com Network!AuctionAds: Increase the bid on your site's income!

NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!Try AuctionAdsFree online advertising

Google PageRank 
Checker - Page Rank Calculator

Add to Technorati Favorites

Malaysian Topsites - Autorank for Malaysian Websites

Malaysia Topsites

Malaysian TopSite 2007

Best Malaysian SitesMy Blog Juice

Disclaimer

Blog InfoLelaki ini bertujuan untuk memberi bimbingan dan pengetahuan kepada semua lelaki mengenai masalah yang sering membelenggu kaum lelaki. Kebanyakkan artikel-artikel ini dipetik dari akhbar, majalah dan internet. Sumber petikan diletakkan dibawah pada setiap artikel. Diharapkan semua artikel-artikel ini dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.

Khamis, 31 Mei 2007

Rangsang Isteri Guna Tangan

SOALAN:
SAYA sudah mendirikan rumah tangga dan inginkan pandangan tuan berhubung merangsang isteri menggunakan tangan. Adakah ia boleh memberi kesan negatif kepadanya?

Kasim,
Putrajaya

JAWAPAN:
HUBUNGAN seksual mengeratkan silaturahim antara lelaki dan pasangan isterinya. Pendekatan hubungan kelamin mengikut citarasa kedua-dua pasangan dan ini bermaksud melakukan aktiviti yang mereka mendapat nikmat dan keseronokan.

Jadi, terpulanglah kepada kehendak pasangan, sama ada dia ingin sentuhan intim kepada keseluruhan tubuh badannya atau tempat yang merangsangkan nafsunya. Antaranya, menyentuh anggota kemaluan dengan tangan dan jari asalkan perkara ini tidak menyakitkan dirinya.

Hubungan seksual membabitkan sentuhan kulit dan ia termasuk sentuhan kulit anggota kelamin lelaki dan perempuan. Memandangkan kulit anggota yang luas ada pada tubuh manusia maka mudah untuk pasangan kelamin menikmati sentuhan kulit serta menikmati pelbagai perasaan dan keseronokan.

Sentuhan intim kepada badan menyegarkan serta menggelorakan nafsu pasangan kelamin dan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Selain itu dalam melakukan hubungan seksual, pasangan kelamin bertanggungjawab memastikan anggota kelamin mereka sihat, bersih dan tanpa apa-apa gejala penyakit seperti penyakit kulit.

Jika ada sesuatu yang luar biasa kepada anggota kemaluan elok bertemu doktor untuk kepastian. Sehubungan itu, mustahak lelaki dan perempuan yang berkahwin melakukan pemeriksaan kendiri anggota kelamin secara kerap dan berkala.

Dipetik dari;
http://www.hmetro.com.my/

Tiada ulasan:

 
template by free-web-template.blogspot.com